Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför inte börja här



Varför inte börja här som alla grå grå dagar
Längtan skränar, men vad är den verkligen?

Vad innehåller livet?

Gråt då!
Skrik då!
Om går vi säkerligen

Gråt för mitt hjärta är ett halmstrå
och jag äcklas av mitt innersta

Självömkan är en plats på jorden
där mina fötter slagit rot

Ingenting finns därutöver
Förtjänar min värk
Det blir aldrig bra




Fri vers av Ida Karolina Bertilsson
Läst 236 gånger
Publicerad 2006-11-30 13:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida Karolina Bertilsson
Ida Karolina Bertilsson