Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt i alla skratten



Mitt i alla skratten
jag hörde mig själv och alla andra
I det skådespel vi levde, fanns
trots den perfekta dagen
med sommar musik och bad
musiken, prästkragarna
rulltårta och kaffedoft
och jublet, applåderna
solbränd hud och linnen, kjolar

Blev jag rädd för döden
och jag hörde mitt skratt
visste att jag en gång ska dö
och att jag gick fel väg
om jag ville sova den natten




Fri vers av Ida Karolina Bertilsson
Läst 243 gånger
Publicerad 2006-11-30 13:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida Karolina Bertilsson
Ida Karolina Bertilsson