Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag lyssnar när andra pratar



Jag lyssnar när andra pratar
pratar om en fläck på bordet
\'\'Det ser ut som kaffe\'\'
\'\'Men jag undrar hur\'\'
\'\'Och med vad och när?\'\'
Kanske en kopp som vält

Jag lyssnar när andra pratar
pratar om en fläck på bordet
Det är en fläck av kaffe
jag vet, för de pratar om mig
Det rann utanför när jag fyllde
och fyllde utan sans

Det vet inte dem
de tror att det kanske var
just en kopp som vält

Men jag vet
Jag lyssnar när andra pratar




Fri vers av Ida Karolina Bertilsson
Läst 243 gånger
Publicerad 2006-11-30 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida Karolina Bertilsson
Ida Karolina Bertilsson