Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad är kärleken för nåt? Varför måste den smärta? Varför ... ja varför?


Kärleken, en konstig sak...


Lustigt hur kärleken kan
förvandla folk från de som de trodde de var
till folk som de trodde de inte var...

Kärleken kan
förvridna folks sinnen
och ögon

de blir galningar
som bör sättas in på mental sjukhus

Lustigt...
En man som lider av extrem homofobi kan bli kär i en annan man...
En kvinna som är den mest alldagligaste kan bli kär i en homosexuell...
En man som älskar sin fru liderligt kan bli kär i en annan man...
En kvinna som älskar en annan kvinna kan bli kär i en man...
En man som är en fullständig ungkarl kan bli bundet kär i en kvinna...
En kvinna som älskar med flera män i veckan kan bli kär i en annan kvinna...

Kärleken kan förvridna folks syn
till den mest märkvärdigaste synen...


Lustigt ...

att kärleken kan få en
tjej älska en kille
som älskar en annan kille
som älskar en tjej
som älskar en kille
som älskar tjejen i början...

Kanske har kärleken slunkit ned i killen bredvid mig...
Kanske är han kär i henne eller henne eller henne eller honom...

Kanske har kärleken slagit ned i mig
Kanske är jag obotligt kär i en kille
som har en kille som han älskar och är besvarad...
Kanske är jag obotligt olycklig och så ... kär.
Kanske gråter jag mig till sömns varje kväll och tänker på honom i varje sekund...
Men bara kanske... Man vet aldrig när det gäller kärleken...




Övriga genrer av Skymningens Miia
Läst 249 gånger
Publicerad 2006-11-30 20:53



Bookmark and Share


  Rozhan
Härligt lekfull text! Du har verkligen fått med många kontraster av kärleken... dunder!
2006-11-30

    Camillaa
tÄNkvärd text
/ C
2006-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Skymningens Miia