Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är inte en helt korrekt Haiku enligt reglerna menmen ... den pssar bättre bland haiku än poesi...


Syns



Synbart

förvrids synen

i Mörkrets sken




Bunden vers (Haiku) av Skymningens Miia
Läst 239 gånger
Publicerad 2006-11-30 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skymningens Miia