Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksdryck

Jag tror att Amor och Dionysos är i maskopi
för, varje kyss är som gott vin;

Man blir berusad och vill ha mer




Övriga genrer av aberatio
Läst 431 gånger
Publicerad 2006-11-30 22:27



Bookmark and Share


  ordterroristen
Jo tanken är rätt, men jag föreslår att du läser på lite om Dionysos. Nog för att han var vinguden men han var även gud för erotiska drifter såsom rus & extas.
2007-02-14
  > Nästa text
< Föregående

aberatio
aberatio