Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgontidningen

Slår upp ögonen,
slår upp kaffe,
är morgontidningsprenumerant,
slår upp mer kaffe,
kan allt detta jag läser verkligen vara sant?.
Plastikkirurg opererar bröst onykter
och blir anmäld för \"pattfylla\".
Spågubbe anmäls
sedan han lagt korven mellan bröna på Fru Sibylla.
Mel Brooks gör en film om Kina,
den heter \"Det våras för vårrullar\".
Spanjorerna börjar exportera saffran
till samma kineser som vill ha gula bullar.
Ryssarna förbjuder alla biljardbord,
man vill inte bli påminda om kö-samhället.
Idolfinalen närmar sig slutet,skönt,
då är det snart slut på jury- och mediagnället.
Ser fram mot morgondagens tidning!!




Fri vers av Berra Bäver
Läst 322 gånger
Publicerad 2006-12-01 08:05



Bookmark and Share


    wilja
ja du är helt klart en favvo... :)
keep up the good work.
2006-12-04

  lodjuret/seglare VIP
***
2006-12-01

  stella
Du verkar kunna konsten att läsa tidningen på rätt sätt...
2006-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver