Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Miklagård


Kiev

Rurik!
Ditt namn ger eko i historien!
Rurik!
Dina vikingar ger sig ut igen!
Må krigarnas sånger skalla!
Till Valhall vi skall alla!
Stålet blänker...
Gudars ränker...
Hugin skränar,
söker världen,
Munin skränar,
säkrar färden.
Månen högt på himlen står...
Odin, herre! Guld vi få?




Fri vers av Henrik Svensson
Läst 465 gånger
Publicerad 2006-12-01 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson