Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
:D:D hahaha [tagit från en kompis press på en community]


Kvinnors språk.

Vad vi kvinnor säger och vad vi menar:
Ja = Nej
Nej = Ja
Kanske = Nej
Vi behöver = Jag vill
Vi behöver prata = Jag behöver klaga
Visst, varsågod = Jag vill inte ha dig
Är jag tjock? = Säg att jag är vacker!
Gör som du vill = De här ska du betala för
Jag är inte arg = Klart jag är arg, din idiot!
Lyssnar du på mig? = För sent, du är död!
Du måste lära dig att kommunicera = Håll med mig!
Var romantisk, släck ljuset = Jag hatar mina lår!
Du är så .. manlig = Du borde raka dig, och du luktar svett
Älskar du mig? = Jag tänker be dig om nåt dyrt
Du är verkligen omsorgsfull i kväll! = Tänker du bara på sex?
Jag är snart klar! = Ta av dig skorna och sätt på TV:n
Hur mycket älskar du mig? = Jag gjorde nåt i dag som du inte kommer
gilla!




Övriga genrer av Electra von Spindelben
Läst 258 gånger
Publicerad 2006-12-02 12:27



Bookmark and Share


    eva m h
Vilken skarp ordbok över kvinnligt språkbruk!
2006-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Electra von Spindelben
Electra von Spindelben