Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
BARA HAT, SKIT MYCKET HAT!!!


Jag vill.... slå dig

Gaa!! , jag vill bara slå dig
vill se dig ligga på marken
jag vill göra dig illa

du gjorde mitt hjärta illa

Jag älskade dig
men nu vill jag bara slå dig
slå dig tills du blöder
och ligger ner på marken
och ber om nåd

Varför...varför..varför?






Övriga genrer av Kajsa Holmdahl
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-03 00:12



Bookmark and Share


    Porslinsdockan
Jättebra att få ur sig ilskan på detta sättet. Man kan ju se det som att man dödad BILDEN av personen man trodde fanns...
2006-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Holmdahl
Kajsa Holmdahl