Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur att hata sig själv


Det inre hatet.

Jag hatar det...
varje gång jag blir berusad
känns det extra mycket...

...ensamheten, som tynger mig...

...alltid.


De frågar mig;
\'Va vill du ha när
du fyller 25?\'

\'Kanske Jag önskar mig ett strykjärn
eller döden som present!\'




Fri vers av Henrik Svensson
Läst 535 gånger
Publicerad 2006-12-03 03:08



Bookmark and Share


  Freeman
Du är inte ensam...om att vilja ha ett strykjärn i present...fast jag fick aldrig något, och nu är jag hela 35. :-(
Du skriver jättebra.
2006-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson