Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det inre hatet II

Funderar varje dag på döden,
friheten den troligen ger,
bort från ovissheten,
jag plågas inte mer,
Jag plågas inte mer...




Fri vers av Henrik Svensson
Läst 452 gånger
Publicerad 2006-12-03 03:23



Bookmark and Share


  Freeman
Funderar med dig varje dag,
det gör jag, det gör jag.

Någon lösning på detta,
och din hunger efter frihet,
endast livet självt kan mätta!
2006-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson