Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det inre hatet III

Henne...
...henne vill ja ha!
Men ja är en nolla, som ingen vill ta...

...i!




Fri vers av Henrik Svensson
Läst 355 gånger
Publicerad 2006-12-03 03:28



Bookmark and Share


  Freeman
En för alla och envar det måste finnas...
Tro mig, en dag du kommer säga till någon,
vad jag säger till dig nu,
och minnas...
2006-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson