Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bygglov

Undertecknad som här tar sig friheten att kalla sig poet,
ansöker om lov att bygga en bättre värld på en ny planet.
I entrén till den kommer vi att sålla hårt och kroppsvisitera,
maktbegär och avunsjuka kommer vi effektivt att radera.
En harmonisk tillvaro kommer att utplåna behov av nikotin,
ingen kommer att behöva något mer stimuli än endorfin
Stress kommer inte ens att finnas i nationalencyklopedin,
ingen går i väggen, på sin höjd går man in i en gardin.
Miljön ska vi vårda från första stund på den nya jorden,
alla har samma värde och vi blandar fritt vid middagsborden.




Fri vers av Berra Bäver
Läst 302 gånger
Publicerad 2006-12-04 16:42



Bookmark and Share


  glittertindra
Ansöker om en tomt på en grön slätt lagom nära till vatten och skog... :)
2006-12-07

  Rosen VIP
Sund planet där jag vill bo....
2006-12-06

  ÅsaLena
Bra och friskt på "Berra Bäver vis"
2006-12-04

    mejo
På din planet bor jag gärna! Du lyckas med rimmen, något som annars kan bli mer hellre än bra.
2006-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver