Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är så trött på fördommar. Så snälla för fan, klaga inte på någon som ni inte vet är bakom det yttre.


Bakom trycket.

Hon är den populära.
Alla pratar om och med henne.
Hon är den självsäkraste av dom alla,
som behåller lugnet och är mogen bland kaoset omkring.
Hon är den bättre av dom allihopa,
och dom söker alla hennes gillande.
Och när dom brister,
så brister hon värst utav dom alla.




Fri vers av Electra von Spindelben
Läst 226 gånger
Publicerad 2006-12-03 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Electra von Spindelben
Electra von Spindelben