Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var är julen?

Jag gick omkring på stan häromdagen.
Det är belysning uppe, november är över.
Jag har en chokladkalender med en tomte på,
som påminner mig om att det är mindre än 24 dagar kvar till jul.
Stjärnor och julstakar finns nästan i varje fönster.
Men det finns ingen is, och ingen snö.
Och det är nästan 10 + ute där jag bor.
Och jag känner ingen julglädje, inget mys.
Peppakakorna är inte så goda i år.
Lussebullarna är torra.


Var är julen?




Övriga genrer av Electra von Spindelben
Läst 265 gånger
Publicerad 2006-12-03 21:28



Bookmark and Share


    eva m h
Ja man inte säga att den har snöat inne iallafall men kanske regnat bort!!
2006-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Electra von Spindelben
Electra von Spindelben