Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läs mellan raderna.

Idag mår jag hur bra som helst! säger jag när någon undrar.

Fast jag hänger egentligen på kanten till att släppa taget om livet inombords.

Jag behöver inte hjälp med någonting, jag tar allt lugnt och sansat.

Allting är kaos, och jag skriker tills jag inte får luft inombords.

Jag tror inte jag har varit starkare på länge säger jag till mina vänner.

Jag tror inte att jag kommer bli stark, någonsin. Säger mitt inre.

Jag kan ta åt mig av komplimanger, jag är ju rätt snygg.

Allt jag hör tynar bort till viskningar. Jag vill vara vacker.

Livet kan inte bli bättre helt enkelt!

Livet kan inte bli värre helt enkelt.

 




Fri vers av Electra von Spindelben
Läst 261 gånger
Publicerad 2006-12-04 02:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Electra von Spindelben
Electra von Spindelben