Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla dagar är dåliga dagar.


Liv,liv.....Liv?

Det jag läste gav mig magont.  
Är det så att jag tänker för mycket, som dom alla säger?
Jag vet inte, jag kanske gör just det.
Jag är så klen, och känner att jag inte kan äga en bit av livet.

För att livet tar mig till lägre grader om jag ens försöker.
Det bryter ner mitt sinne till en brusten förvirrad själ.
Som ett spädbarns eviga gråtande.




Övriga genrer av Electra von Spindelben
Läst 266 gånger
Publicerad 2006-12-04 14:21



Bookmark and Share


    Camillaa
Jättebra, vrkligen!
/ C
2006-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Electra von Spindelben
Electra von Spindelben