Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag ser dig

får jag lust att prata men eftersom jag tycker att det inte är
min starka sida brukar det sluta med att jag sagt lite
obegripligt konstiga saker som jag inte riktigt vet
om jag borde vara nöjd med eller inte
syrran skrattar halvt ihjäl sig
ofta
hm




Fri vers av AektaBlond
Läst 207 gånger
Publicerad 2006-12-04 19:46



Bookmark and Share


  Steffepeffe
Hihi, känner igen fenomenet... kul att någon äntligen formulerat det!
2006-12-29
  > Nästa text
< Föregående

AektaBlond
AektaBlond