Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nattens långa tystnad, och endå bara en dröm.


Nattens långa tystnad, och endå bara en dröm.

nattens långa tystnad
ser stjärnorna
igenom fönstert,
den stora månen
iskristallerna runt
fönsteramen
vill bara känna din värme
dina andetag
glömma allt runt omkring
känna mig trygg
älskad
veta att du finns
här
tät intill mig
och veta att det är du
som älskar mig
kanske föralltid,
det är du som
får allt att leva
i mig
runtomkring
-
endå är allt
bara en dröm
en enkel dröm
ger ändå inte upp
hoppet att
drömmen ska
bli sann
någon gång
i
framtiden...




Fri vers av Sarrrah
Läst 383 gånger
Publicerad 2006-12-04 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sarrrah