Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till mamma


5 minuter kvar tills klockan slår gryningen på käften

Avslagen kommer jag hem
Tittar mot klockan

5 min till verkligheten
Somnar... Alldeles för lite vatten. Mest billig öl.

Sminket rinner bort



5 min till verkligheten



Då ska den få




Fri vers av Ida2
Läst 216 gånger
Publicerad 2006-12-05 15:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida2
Ida2