Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bjud till och ta hand om varandra..


En himmelsk resa

Min vackra älskling, lägg dig ner, blunda och bara njut,
jag ska förflytta dig till en himmel du aldrig varit i förut.
Sakta, sakta knäpper jag upp din tunna, vita blus,
och låter dig påbörja en resa mot ett erotisk rus.
Dina bröst är lika inbjudande som sommarvarma stränder,
jag smeker dem mjukt och försiktigt med nyfikna händer.
Dina andetag blir fler och häftigare när jag tar din kjol,
och likt Joe Labero trollar jag bort den till närmaste stol.
Med mina flinka fingrar berör jag dina erogena zoner,
tungan stimulerar dina våta läppar till Vivaldis toner.
Din kropp vibrerar och spänns som en pilbåges sträng,
till slut exploderar du i en njutning likt en blomsteräng.





Fri vers av Berra Bäver
Läst 342 gånger
Publicerad 2006-12-05 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver