Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osynliga känslor strömmar.

Det där som svider i händerna.
Det där som rinner från ögonen.
Det där som  fastnar.

Säg mig vad det är.

Berätta för mig vad känslor är.

Vad det kallas.

Stå vid min sida och håll mig hårt.
Snälla.




Fri vers av Ida2
Läst 226 gånger
Publicerad 2006-12-06 11:16



Bookmark and Share


  Christer VIP
jag tycker dom fyra førsta raderna
ær vældigt snygga

før mig hade dom gærna fått stå før sig sjælva
utan dom sista fyra raderna

snyggt skapat
2006-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Ida2
Ida2