Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fönsterfundering

I varenda sekund som ännu inte varit,
finns din och min framtid.
Dom drömmar vi hade finns fortfarande,
finns alltid i din och min framtid,sparade.
Låt ingen stjäla våra själar,
låt ingen sudda ut våra framtidsdrömmar.
Våra drömmar och våra fantasier,
är varje sekund skapande energier.




Fri vers av Berra Bäver
Läst 330 gånger
Publicerad 2006-12-07 10:48



Bookmark and Share


  Rosen VIP
vilken härlig livsfilosofi, tycker om denna
2006-12-07

  ÅsaLena
Fin text, men tror det blir bättre flyt om du tar bort punkterna.
Texten bär ändå!
2006-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver