Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och i röda stövlar också

 

den där klänningen

jag tänker mig i

bränner röd

 

för jag vill se ut

som en helg

 

men först måste

jag passa

in i tygets skärning

 

precis som jag är




Fri vers av molly crayons
Läst 505 gånger
Publicerad 2006-12-07 15:55



Bookmark and Share


  Bensin
Åh jag vill också se ut som en helg! Snyggt!
2007-01-23

  Mikael Lövkvist
Du har en riktig skrivargåva. Dina ord säger så mycket.
2006-12-07

  Prometeus
Ååh, jag vet inte vad jag ska säga....
det är så ofta som man bara tycker om delar av en dikt, men här myser jag verkligen rakt igenom dikten!

"för jag vill se ut
som en helg"

är ett jävligt bra uttryck, det säger så orthört mkt!
Denna blir fan favorit...det var inte igår!
2006-12-07
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons