Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
P.s Catta och Pau det är inte \"F\" jag menar den här gången okej haha ^^


Får jag tycka att du är söt?

Kan man vara så där, kan man tycka så här?
Ja, inte precis som att man är helt jävla kär,för nej det är jag inte.

Men får jag tycka att du är söt?
- Snäll
- Gullig
- Rolig
- Omtänksam
- Underbar
- Het

Får jag det? Jag vill tycka det.
Jag är ändå inte kär men jag vill bara tycka!!

Bara,bara,bara tycka

Bara tycka att du är söt...




Fri vers av Kajsa Holmdahl
Läst 375 gånger
Publicerad 2006-12-07 21:47



Bookmark and Share


    rosentagg
haha..ok..ja lovar ja ska inte fråga vem de då är (även om ja SKIT GÄRNA VILL VETA) men dikten va bra iaf ^^, (men ja tycker fortfarande bäst om den där andra du vet)

//Catta ^^,
2006-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Holmdahl
Kajsa Holmdahl