Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till er i Thiland!


Kanske är det såhär?

Just nu tänker jag på de i Thiland. Tänk på hur mycker som förstörs och ännu värre DÖTT! Men våg kanske hade en budskap. Nåt vi måste förstå. Nåt vi gjort fel. Vi använder jorden till nåt slags lyx ställe. Många mår dåligt. Men när sånt här händer kanske det är dags att tänka på andra! Inte bara att vi ska klara oss undan vågen utan hjälpa de som åkt med i vågen. Barnen.. fram tidens vuxna. Framtid kan bli bättre. Man måste lära sig att alla människor inte är lika. En del har kort stubin andra inte. Än del tar åt sig ändel inte. Än del har så kort stubin så att de måste KRIGA! Det är nog det vi måste få bort. Så att alla ska kunna känna sig trygga! Vår värd är oroligt det är därför det händer sånt här. Tänker jätte mycket på dom som dog tack vare vågen och svåra skaddor!




Fri vers av Christin Adolfsson
Läst 400 gånger
Publicerad 2004-12-29 21:50



Bookmark and Share


    Agneta
hemsk sanning... men vi lär oss mycket av alla hemskheter....
2004-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Christin Adolfsson