Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En värld

Det finns en värld
En värld där människan är vacker
En värld där fina ord är vardagsmat
och lycka kommer på ett silvarfat
Där solen, vattnet och tanken är ren
Där var och en hjälper varann
och stark hjälper klen
Där du kan hjälpa mig att stå på mina ben
och någon älskar mig för den jag är
Där någon kan le för att jag är där
Men den världen kan du inte se mig i
För den världen finns bara i min fantasi




Fri vers av Deniiise
Läst 253 gånger
Publicerad 2006-12-10 20:18



Bookmark and Share


  Freeman
Så fel du har...den världen finns i min fantasi lika mycket! ;-)
Fantastiskt drömmande...men ändå, så verklig för dig!!!
Jag har skrivit en liknande...väldigt liknande...läs "Tänk vilken värld!" om du får tid och lust... =)
Tack!!!
2006-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Deniiise
Deniiise