Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hyllning till mamma och pappa


Mama n papa...

Mama n papa,
do their thing...
Mama n papa,
believe in their ways...
Mama n papa,
say;\"life is great!\"
Mama n papa,
have kept the faith!

la la la la la,
oh oh oh,
la la la la la,
oh oh oh,

Mama n papa,
mmm...
Mama n papa,
oh yeah...
Mama n papa,
ah ah...
Mama n papa,
hey, hey, hey...

la la la la la,
oh oh oh,
la la la la la,
oh oh oh,




Fri vers av Henrik Svensson
Läst 296 gånger
Publicerad 2006-12-11 13:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson