Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
men allt behöver inte vara sant


härmar thomasa i hans senaste vardagstext

klorerat vatten, är det klor i det nuförtiden, förresten ?

bryr mig inte ändå, kom jag på

axlarna är citat " på gränsen till inflammerade"

tro f..n det

jag har i alla fall inte influensa

ångest sker i jämförelse säger dom

har inte rullstol heller

köpte en möbel och gladde mig

det berättade jag på jobbet i dag

kom inte på något annat

att berätta

för vi har bestämt att det ska vara positivt

nä som sagt

allt behöver inte vara sant

inte ens jag själv

men tyvärr känner jag mig sällan ljugig

förutom nu

när jag trilskas litegrand

med bokstäver

 




Övriga genrer av vissla
Läst 377 gånger
Publicerad 2006-12-11 20:42



Bookmark and Share


  madinsane
håller inte med mannen nedan.. jag älskar just det han plockade ut..
MYCKET bra visseltösen!!!
2006-12-11
  > Nästa text
< Föregående

vissla
vissla