Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... varje gång är känslan obeskrivlig... vem är jag att ens försöka..*s*


KREATIVITET

glödande
en punkt i
mitt inre universum
pyr och pulserar
dunkar fram ljus
strålar

stänger mina ögon
blundar för att riktigt kunna se
strålande färger
förnimmer den långa
smala strimman klättra
i mitt inre

hjärtekraften
strävar mot hjässan
skiner ut genom mina ögon
höjer sig
skimrar vit vit
mot glödgad turkos och brinnande grönt
omsluten av böljande orange och
renande blå

allt är ljus och värme
när jag blundar är allt känsla
förväntan
förhoppning




Fri vers av BitterSweet
Läst 378 gånger
Publicerad 2006-12-12 15:54



Bookmark and Share


    Erika H
vackert...
ljuset som tränger fram
ögon som ger sken
och känslorna som sprider sig
längs med hela kroppen
vackert skrivet
erika
2006-12-16

    Camillaa
Åh, poetiskt !
/ C
2006-12-12
  > Nästa text
< Föregående

BitterSweet
BitterSweet