Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PANIK!!!



Full panik!!!!


Fryser, skakar, knyter sig i bröstet, får ingen luft!!!!


Fan för människor som bara behöver visa sitt fula tryne för att man ska få panik!





Får se om ja pallar me att gå till jobbet imorrn....




Fri vers av Davidoff
Läst 318 gånger
Publicerad 2006-12-12 18:50



Bookmark and Share


  DanSan
******************************

Ja fy F . . just så känns det min vän!!!

Mycket bra beskrivit med så få ord!

Allt gott, Dan

******************************
2006-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Davidoff
Davidoff