Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trötthetens lov

Jag ger upp

Tröttheten har hunnit ikapp mig
Den överväldigar mig

Länge har den väntat runt hörnet
innan den fick mig i sitt grepp

Jag har sett den som min fiende
någon som vill snärja mig

som jag måste mota bort
till varje pris

Inte visste jag
att den bara ville mig väl

skänka mig en smula andrum

När jag vågar släppa taget
låta adrenalinet ebba ut

kommer vilan

jag kan andas igen








Fri vers av Tosan
Läst 347 gånger
Publicerad 2006-12-12 23:34



Bookmark and Share


  Gawain VIP
Helt sant, verkligen bra...
2006-12-16

  Marreb
Jaaaa! Jag känner igen känslan. Starkt.
2006-12-13

  Albert
å vad fint!
(har skrivit en liten dikt som heter "Hos dig kan jag släppa taget", känns som samma grundkänsla, faktiskt)
2006-12-13

    eva m h
Skönt!!!!
2006-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Tosan
Tosan