Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och självkänsla.


Det kallas för självförtroende.

Jag lovar att stå stark,
För allt som du aldrig någonsin kan.
Jag håller mitt huvud högt och går förbi
När du skriker dina ord efter mig, du är så jävla liten nu.
För ord fäster inte längre på mig.
Du tar åt dig av det som bara faller av mig.
Jag är stolt nu.
Och det mår du dåligt av.

DU TROR ATT DU ÄR NÅGON VA! SÅ JÄVLA FUL, KÖRD!

Jag tittar bara på dig och höjer ena ögonbrynet.
"Jasså det tycker du?"
Din blick fladdrar mellan att inse att du inte längre har rätt när du säger det, och att tro på din nya lögn.

Det kallas självförtroende och självkänsla.




Fri vers av Electra von Spindelben
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-13 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Electra von Spindelben
Electra von Spindelben