Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vänskapen brinner


ljus

Värmen strålar ut ifrån immiga fönster
tränger sig fram
(och gör den dova antydningen till fullständig ensamhet
till en del av ljusets låga)

Natten står runt oss som en vägg av mörker
(vad finns på andra sidan?)
tårarna fryser till is innan de lämnat din kind
(Jag lämnar dig inte, hör du det?)

jo
ljusen kanske slocknar till sist
men den försiktiga
blygsamma
värmen
(från en kram)
finns nog alltid där ändå





Jag behöver varken syre eller vätska
(behöver bara dig)








Jag lovar dig.
jag slocknar inte.







Fri vers av Juliaah
Läst 298 gånger
Publicerad 2006-12-13 18:15



Bookmark and Share


  om en Siri
ögonorgasm ;) du skriver så underbara dikter att man ryser i hela kroppen!
2006-12-23

    Elie
låter som sann vänskap,
vackert fångat!
2006-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Juliaah
Juliaah