Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när jag fann mig själv låg jag utslagen med krossade drömmar runt om mig.



trodde aldrig att jag skulle känna så här
och vara en sådan tönt


i mina tankar om framtiden var jag
en snygg och framgångsrik tjej
med fullt upp
att rata killar på löpande band
och hålla mr right
på styva linan

nu hittar jag mig själv på det där förbannade bandet
och hatar mr right för att han är så svår,
låtsas att han inte vill ha mig
fast jag ser hans längtande blickar
och vet att han bara tänker
på att hålla mig på avstånd
för att göra mig galen
i honom

jag springer alltså
på det där bandet
som går alldeles för fort
för att mina fötter ska hinna med

jag ser paniken speglas i mina ögon
och jag springer
för mr right
som jag inte ens är säker på
att han är så right

jag tror att jag tappade mig själv
när jag steg upp på bandet och lät mig
besiktigas likt en bil

eller så var det
när jag insåg
att drömmar är drömmar och mina ben
kommer aldrig att vara lika snygga
som de var i
mina krossade framtidsdrömmar.





Fri vers av elinli
Läst 452 gånger
Publicerad 2006-12-13 19:13



Bookmark and Share


  Håkan Tendell
Är det allt ouppnåeligt som attraherar oss eller vill vi bara ha en dröm att jaga för att jakten stimulerar mer än själva infångandet av bytet? Din text väcker en intressant frågeställning.
2006-12-13
  > Nästa text
< Föregående

elinli
elinli