Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodsugande.

Ett par läppar så röda som rosen,
ett par ögon målat i svart.
Vart finns den lilla flickan?
Den som levande varit?

En flicka så rädd,
så blyg,
så svart.

En flicka som lever ensam,
försöker att förstå
det som inte finns.

Mörkrets skuggor,
Drakens fjäll,
troll och jättar.
Det övernaturliga.
Allt som inte finns.
Det är det enda som räcker till.
För denna blodsugande vampyr flicka.
Allt som räcker till för den som
inte längre vill leva.




Övriga genrer av Wendela Selander
Läst 365 gånger
Publicerad 2005-01-02 17:52



Bookmark and Share


  odyne

2005-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Wendela Selander
Wendela Selander