Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

midvinter - längtan efter julkänsla


i midvintermörkret
glimmar stjärnor och ljus
värme strålar från
vartendaste hus

jag söker och famlar
efter barndomens jul
vill finna den känsla
jag hade en gång

utmattad faller jag
varje år i min säng
med gråten i halsen
ännu en julaftons kväll

tills äntligen en advent
det går upp för mig
det jag sökt är inte ett vart
utan en vem

den känsla jag söker
står inte att finna
någon annanstans
än i min moders famn




Fri vers av Scilla Nutrix
Läst 570 gånger
Publicerad 2006-12-14 12:23



Bookmark and Share


    Camillaa
SÅ vacker!
kan läsa den om och om igen!
/ C
2006-12-14

  prinscess VIP
den här var varm och vacker
2006-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Scilla Nutrix