Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ojos de brujo.


OJOS QUE MIENTEN

(Los tuyos)




Övriga genrer av Hilda Sofia
Läst 384 gånger
Publicerad 2006-12-14 17:27



Bookmark and Share


  Lola
AAAHHH!
Y la verdad tambien es mentira...
Ojos de Brujo är för övrigt ett av mina favoritband. Katalanska zigenare - hip hop möter flamenco, och en massa andra fusioner. Värsta svänget!
2006-12-27

  AndersN
Trollkarlens ögon eller är det Ögon som är magiska
Ögon som ljuger
(dina)
Kan det vara en någorlunda godkänd översättning?
2006-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Hilda Sofia
Hilda Sofia