Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att bli sviken sliter hårt...


Ljudeer

En stark röst ljuder
Men så kom du
Ditt luder
En svag röst försöker
Numera Bygga upp sina stämband




Fri vers av Deniiise
Läst 288 gånger
Publicerad 2006-12-14 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Deniiise
Deniiise