Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyssna till tystnaden

Vi märker inte att ingen säger något.
Ord är överflödiga
Jag vet vad du säger med dina ögon
Vet när du ber om min åsikt.
En lätt nick med huvudet som svar.
Med dig är tystnaden aldrig pinsam




Fri vers av Canadien
Läst 443 gånger
Publicerad 2005-01-02 22:19



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
beskrivet hur det känns
med någon man känner väl
2005-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Canadien
Canadien