Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Träden och dess frukt

Det prasslar i apelns krona
len hud sträv bark
och vid mina fötter äpplen
rodnande
mogna
mörbultade
precis som dig.

Det rasslar i aspens krona
andas in andas ut
och löven fladdrar i vinden
rastlösa
sköra
lekfulla
precis som mig.

Äpplet väger tungt i min hand
och jag känner mig som hamlet.




Fri vers av Lynx
Läst 339 gånger
Publicerad 2006-12-16 11:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Något levande, pulserande genomgår en metamorfos.

Aspen bär ingen frukt.
2008-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Lynx