Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en juldikt passar väl bra nu?


I vinternatten

Å, du strålande
stjärna i
fjärran,
visa mitt
arma hjärta
vägen
Sänd genom
mörkret en
stråle ned
Å, du strålande
stjärna i
fjärran,
låt ditt blida
ljus få
lysa i
vinternatten




Fri vers av jeanfredrik
Läst 458 gånger
Publicerad 2006-12-18 07:49



Bookmark and Share


  Markattan
En skimrande fin dikt i tiden.
2006-12-18

  yasmin
vad vacker:)
2006-12-18
  > Nästa text
< Föregående

jeanfredrik
jeanfredrik