Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cirkeln är sluten

I varje andetag finns längtan, längtan efter liv.
I varje liv finns längtan, längtan efter kärlek.
I varje kärlek finns längtan, längtan efter nytt liv.




Fri vers av Berra Bäver
Läst 382 gånger
Publicerad 2006-12-18 19:14



Bookmark and Share


  ÅsaLena
Kort men träffsäckert Berra, vackert!
2006-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver