Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Då Furst Imrahil Av Dol Amroth red ut genom portarna för att möta upp på Pelennors fält utanför Minas Tirith.


I Svanens Tecken

Imrahil,
Ditt svärd i solen blänker,
Imrahil,
Ditt banér om dagen skänker...

...hopp till ett förtvivlat folk,
hopp till Gondors rike, hopp...




Fri vers av Henrik Svensson
Läst 490 gånger
Publicerad 2006-12-18 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson