Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En Chans


En Chans

` Så får jag en chans säga
Allt det jag aldrig sagt
Så får jag en chans att ge dig
Allt det du aldrig haft
Men jag är för feg




Övriga genrer av Sarrrah
Läst 382 gånger
Publicerad 2006-12-18 17:58



Bookmark and Share


    Camillaa
Det känns!!
/ C
2006-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Sarrrah