Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strulkalendern - Fallucka 19

 

 

 

 

Brustna    Hjärtan

lämnas till    närmaste

återvinnin   gsstation

i igloo    märkt

"Jah   app"

.

 

 




Övriga genrer av Mattias Karlsson
Läst 920 gånger
Publicerad 2006-12-19 00:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
man kan återvinna dom

panta-na-mera

panta-panta-mera

men dom som man bara slänger
dom blir bara skräp

och det är vårt j-kla oåtervunna skräp som pajar jorden

Vackra Hjärta
2006-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Karlsson

Mina favoriter
Rasputin
Magnum Opus II
pokal