Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ENSAM HUD


jag blir så sällan kramad
när jag minns det
blir köket dimmigt
tiden stannar för ett ögonblick

jag saknar
när ingen värmer min kropp
varje beröring blir en chock
för min ensamma hud




Fri vers av BitterSweet
Läst 351 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-12-19 15:56



Bookmark and Share


  Ronny Berk
har botaniserat över Din textsida... skickar en mjuk kram..för huds värmande...
2007-01-24
  > Nästa text
< Föregående

BitterSweet
BitterSweet