Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om ångest.


Snart drunknar jag

Alla simmar, och jag är på väg att drunkna.
Jag kämpar, men snart tar krafterna slut.

Jag känner hur det kalla vattnet och mörkret snart slukar mig.
Det är jobbigt, och det blir bara svårare att försöka hålla sig på ytan när allting påminner en om att snart,
Snart är det dags,
Snart drunknar jag.

Jag kan riktigt känna hur vattnet tränger in i alla mina hål och snart fylls jag upp av det mörka, kalla, svarta.

Jag har redan fått några kallsupar och det är svårt att hosta upp dem när jag vet,
Att snart drunknar jag.




Fri vers av Alexandra B
Läst 333 gånger
Publicerad 2006-12-19 16:31



Bookmark and Share


    Camillaa
väldigt bra skrivit !

/ C
2006-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Alexandra B