Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En allmänt flummig dikt som jag och min kusin skrev klockan 3 på natten.


Sagan om andens återkomst

Vi sitter vid vattnet hand i hand och plötsligt ser vi en pratade and.
Anden säger att vi är de enda för varandra, och sedan for den iväg för att handla.

Det var en härlig dag i Kumla då vi började att fumla.

Dina händer var över hela min kropp då mina fingertoppar försiktigt snuddade vid din ståtliga snopp.
Du kör in hela handen i min fitta och vi i varandra i ögonen börjar titta.

Anden kommer plötsligt tillbaka och tappar genast sin haka.
Han frågar om han får vara med och smaka. Då säger vi: - Ja, har du köpt en chokladkaka?

Chokladkakan gjorde så att vi alla kom i form, och sen, då blåste det upp till storm.

Stormen och månskenet gjorde dig så himla vacker att mitt hjärta fick flera attacker.

Du tog min oskuld denna dagen, när jag tänker på det får jag alldeles ont i magen.


Sedan jag hemåt gick.

Du sprang efter mig med ett ryck.
Du greppade tag om min rumpa, och båda började pilskt skumpa.

Vi låg nakna i diket denna kväll, och plötsligt hördes det en smäll.
Det var kondomen som sprack.
Jag blev med barn ganska snabbt.

Du hörde inte av dig ett skit, din jävla idoit.

Anden hade ljugit för oss, så jag blev alldeles tokig förstås.

Du levde lyckligt med både fru och barn samtidigt som jag satt hemma med mitt vivo-garn.

En dag till middag åt jag upp mitt eget barn.
Jag käkade upp min egen unge som revbensspjäll då jag plötsligt upptäckte att ungjäveln hade mjäll.

Nu är skitungen död och jag ska gå och sniffa mig hög, din jävla ***.




Fri vers av Alexandra B
Läst 351 gånger
Publicerad 2006-12-19 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexandra B